* November 2020: RTV Nunspeet interview Eline & Tessa

Eline en Tessa waren te gast bij het radioprogramma ‘Klok en Klepel’ van RTV Nunspeet. Beluister het interview hier!

* Juli 2019: éénPK Paardenpraktijk Kersten doneert €1250,-

Dianne van éénPK Paardenpraktijk Kersten was recent jarig en vroeg donaties voor Grip! Hoe gaaf is dat? We hebben een cheque gekregen van €1250,- en daar zijn we ontzettend dankbaar voor! Bedankt Dianne!

* Mei/juni 2017: Bezoek Gelderland Helpt

Eind mei heeft Gelderland Helpt Grip bezocht om onze Stichting onder de aandacht te brengen. In deze uitzending vertellen twee van onze deelnemers over henzelf en hun ervaringen met Grip.

 

 

 

 

 

 

 

* Mei 2017: Bezoek RTV Nunspeet Open Dag Grip

RTV Nunspeet heeft onze Stichting een bezoek gebracht op de Open Dag op 6 mei. Teamleider Lydia vertelt in deze uitzending over de open dag en het werk dat onze stichting doet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Mei 2017: Wietse Hummel

Voor de open dag van Grip schreef Wietse Hummel een prachtig gedicht over onze Stichting. Deze heeft hij aan ons voorgedragen tijdens de open dag zelf. Via deze weg willen hem graag nogmaals bedanken voor zijn mooie bijdrage.

* Januari 2017: Bezoek burgemeester Nunspeet aan Beestenboel

De burgemeester van Nunspeet, Breunis van de Weerd, kwam op 18 januari op bezoek bij De Beestenboel, hiervan verscheen een artikel van Dick Baas in de krant Nunspeet Huis-aan-Huis.

IMG_2349

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* November 2016: De Beestenboel wint actie Stichting Specsavers Steunt

De Beestenboel, een samenwerkingsproject tussen Grip en de Dr. A. Verschoorschool, wint in november 2016 de actie van Stichting Specsavers Steunt in de regio Harderwijk! De Specsaverswinkel in Harderwijk spaart daarom heel 2017 o.a. voor De Beestenboel.