Vertrouwenspersoon
Cliënten van Grip op je leven kunnen terecht bij een vertrouwenspersoon. Zo kunnen cliënten vertrouwelijk praten met iemand die niet direct betrokken is bij het zorgproces. Daarom is de vertrouwenspersoon niet in dienst bij Grip op je leven.  

De vertrouwenspersoon voor cliënten van Grip op je leven is Ingrid Middelkoop, van het CBKZ. Bij haar kun je terecht met vragen of dingen waar je je zorgen over maakt. Ingrid kan je ook bijstaan als je een klacht hebt.

Ingrid Middelkoop

Telefoonnummer: 0183-682829 (van 9u tot 17u)
Emailvertrouwenspersoon@cbkz.nl
Ze probeert binnen 2 werkdagen te reageren.

Wat kan de vertrouwenspersoon voor jou doen?                               
Het kan gebeuren dat je ontevreden bent over de hulp die je krijgt. Als je er niet uit komt met de hulpverlener van Grip, neem dan contact op met een vertrouwenspersoon van het AKJ. Allereerst luisteren zij naar jouw verhaal. Soms helpt dat al. In ieder geval zal de vertrouwenspersoon je verhaal altijd serieus nemen. Zij of hij informeert je over je rechten en geeft advies. Ook kan de vertrouwenspersoon je ondersteunen bij het opstellen van een klachtbrief en bij een gesprek met Grip.

 

Zo bereik je het AKJ

  • Bel naar 088 – 555 1000
  • Mail naar info@akj.nl
  • Chat met een vertrouwenspersoon via de website www.akj.nl. De chat is open van maandag t/m donderdag van 16.00-20.00 uur en op vrijdag van 15.00-17.00 uur.