vakantie-5
Foto flyer 1
Flyer foto 4
Zomervakantie 2018

In de zomervakantie van 2018 organiseert Grip vakantiekampen. Download hieronder onze uitgebreide folder!

Zomervakantiefolder
Herfstvakantie 2018

In de herfstvakantie van 2018 (22-26 oktober) organiseert Grip vakantieactiviteiten.
Download hieronder onze folder! Aanmelden & kosteloos afmelden kan t/m 12 oktober via paul@stichtinggripopjeleven.nl.

Herfstvakantiefolder
Kerstvakantie 2018

In de tweede week van de kerstvakantie van 2018 (2 – 4 januari) organiseert Grip vakantieactiviteiten.
Download hieronder onze folder! Aanmelden & kosteloos afmelden kan t/m 14 december, via paul@stichtinggripopjeleven.nl

Kerstvakantiefolder

Tijdens de vakanties staan natuurbeleving, omgang met dieren, omgang met leeftijdsgenoten, het vergroten van het aanpassingsvermogen en het verleggen van grenzen centraal.

LET OP: voor de vakantieactiviteiten is een indicatie nodig. Voor vragen kunt u terecht bij het CJG of bij ons.