Detective
middeleeuwse helmen
Zomer
Meivakantie 2019

In de meivakantie (29 april – 3 mei) organiseert Grip vakantieactiviteiten. Download hieronder onze uitgebreide folder! Aanmelden en kosteloos annuleren kan t/m 20 april via paul@stichtinggripopjeleven.nl

Meivakantiefolder
Zomervakantie 2019: Dagactiviteiten

In de zomer organiseert Grip naast kampen ook dagjes uit. Download hieronder onze folder! Aanmelden en kosteloos annuleren kan tot 1 week van te voren via paul@stichtinggripopjeleven.nl.

Dagactiviteiten zomer 2019
Zomervakantie 2019: Meerdaagse kampen

In de zomervakantie van 2019 organiseert Grip vakantiekampen. Download hieronder onze folder! Aanmelden & kosteloos afmelden kan t/m 1 juni via paul@stichtinggripopjeleven.nl.

Meerdaagse kampen zomer 2019

Tijdens de vakanties staan natuurbeleving, omgang met dieren, omgang met leeftijdsgenoten, het vergroten van het aanpassingsvermogen en het verleggen van grenzen centraal.

LET OP: voor de vakantieactiviteiten is een indicatie nodig. Voor vragen kunt u terecht bij het CJG of bij ons.