doel begeleiding of activiteiten
vakantie vissen
vakantie-5
Voorjaarsvakantie 2018

In de herfstvakantie van 2018 (26 feb Р2 maart) organiseert Grip weer vakantieactiviteiten
Download hieronder onze uitgebreide folder! Aanmelden kan t/m 16 februari, via paul@stichtinggripopjeleven.nl.

Meivakantie 2018

In de meivakantie van 2018 (30 april Р4 mei) organiseert Grip weer vakantieactiviteiten
Download hieronder onze uitgebreide folder! Aanmelden kan t/m 20 april, via paul@stichtinggripopjeleven.nl

Zomervakantie 2018

In de zomervakantie van 2018 organiseert Grip vakantiekampen.
De voorlopige indeling is als volgt:

Week 29 : Friesland (vergelijkbaar met Groningenkamp)
Week 30; Assel met Paul
Week 31: Nog bekend te maken kamp, afhankelijk van het clienttevredenheidsonderzoek
Week 32: geen kamp
Week 33: Vergelijkbaar kamp met Grip on the Beach
Week 34: Huttenfeest

Tijdens de vakanties staan natuurbeleving, omgang met dieren, omgang met leeftijdsgenoten, het vergroten van het aanpassingsvermogen en het verleggen van grenzen centraal.

LET OP: voor de vakantieactiviteiten is een indicatie nodig. Voor vragen kunt u terecht bij het CJG of bij ons.