Slee
Achterkant 1
Voorkant
Kerstvakantie 2019/2020 (30 december – 3 januari)

In de tweede week van de kerstvakantie organiseert Grip vakantieactiviteiten. Download hieronder onze folder! Aanmelden uiterlijk 14 december, kosteloos annuleren tot 19 december via paul@stichtinggripopjeleven.nl.

Voorjaarsvakantie 2020 (24 t/m 28 februari)

Download hieronder onze folder van de voorjaarsvakantieactiviteiten! Aanmelden en kosteloos annuleren t/m 20 februari via paul@stichtinggripopjeleven.nl.

Meivakantie 2020 (28 april t/m 1 mei)

Download hieronder onze folder van de meivakantieactiviteiten! Aanmelden en kosteloos annuleren t/m 23 april via paul@stichtinggripopjeleven.nl.

Tijdens de vakanties staan natuurbeleving, omgang met dieren, omgang met leeftijdsgenoten, het vergroten van het aanpassingsvermogen en het verleggen van grenzen centraal.

LET OP: voor de vakantieactiviteiten is een indicatie nodig. Voor vragen kunt u terecht bij het CJG of bij ons.