doel begeleiding of activiteiten
vakantie vissen
vakantie-5
Meivakantie 2018

In de meivakantie van 2018 (30 april – 4 mei) organiseert Grip weer vakantieactiviteiten
Download hieronder onze uitgebreide folder! Aanmelden & kosteloos afmelden kan t/m 20 april, via paul@stichtinggripopjeleven.nl

Zomervakantie 2018 dagactiviteiten

In de zomervakantie van 2018 organiseert Grip weer vakantieactiviteiten
Download hieronder onze uitgebreide folder! Aanmelden & kosteloos afmelden kan tot 2 weken van tevoren via paul@stichtinggripopjeleven.nl.

Zomervakantie 2018

In de zomervakantie van 2018 organiseert Grip vakantiekampen.

Download hieronder onze uitgebreide folder! Aanmelden t/m 8 juni, kosteloos annuleren tot 3 weken voor het kamp begint via info@stichtinggripopjeleven.nl.

Tijdens de vakanties staan natuurbeleving, omgang met dieren, omgang met leeftijdsgenoten, het vergroten van het aanpassingsvermogen en het verleggen van grenzen centraal.

LET OP: voor de vakantieactiviteiten is een indicatie nodig. Voor vragen kunt u terecht bij het CJG of bij ons.