Nieuwe stagiaires

Eva

Eva

Hoi! Ik ben Eva en ik ben een van de nieuwe stagiaires bij Grip. Afgelopen zomer werd ik door een vriendin getagd in een facebook bericht van Stichting Grip, waarin een vacature was vermeld. Dat dier en natuur een grote rol speelt in de organisatie was iets wat me gelijk opviel en aansprak. Zelf ben ik ook dol op dieren en heb ik best wat ervaring in hoe je daarmee om gaat. Het leek me een super leuke uitdaging om te leren hoe je dier en natuur kunt toepassen in het begeleidingsproces van, in dit geval, deelnemers. Tot nu toe heb ik het ontzettend naar mijn zin en heb ik al veel geleerd. Ik ben ontzettend benieuwd naar wat Grip nog meer te bieden heeft en weet zeker dat dit een ontzettend leerzaam jaar gaat worden voor mij. Ik heb er zin in!

Miriam

Miriam

Hoi allemaal! Ik ben Miriam Dijkslag, ik ben 18 jaar en ik loop nu stage bij Grip! Ik doe de opleiding Social Work op Hogeschool Viaa in Zwolle. Ik wilde graag stage lopen bij Grip omdat ik kinderen heel leuk vind, daarnaast zijn dieren ook echt een passie van mij. De combinatie hiervan trok mij enorm. Dieren zijn ook gelijk 1 van mijn grootste hobby’s. Thuis woon ik op een kleinschalige boerderij met koeien, paarden, honden en katten dus dat is mij eigenlijk ook wel met de paplepel ingegoten. Mijn andere hobby’s zijn lezen, gezellig wat doen met vrienden/vriendinnen en uiteraard Netflix 😉 Ik hoop natuurlijk enorm veel te leren bij Grip en ook heel veel plezier te hebben, maar dat komt vast en zeker goed!

Jesse

Jesse

Ik ben Jesse van den Brink. Ik ben 19 jaar en ik kom uit Doornspijk. Ik ben 3e jaar student Social Work op Hogeschool Windesheim. Stichting grip op je leven leek mij een leuke stageplek, omdat er in de begeleiding veel wordt gewerkt met natuur, dier en bewegen. Ik ga in mijn vrije tijd graag vissen en ik ben ook fanatiek bezig met voetbal. Ik ben eigenlijk altijd buiten te vinden! Mijn eerste weken bij grip zijn erg goed bevallen en ik kijk uit naar de rest!

Christel

Chrystal

Hoi! Ik ben Chrystal de Hoop en momenteel volg ik de opleiding ‘Social Work’. Ik volg deze opleiding in Deeltijdvorm wat inhoudt dat ik als student ook werkzaam ben bij Grip. Het mooie aan Grip vind ik dat de zorg en begeleiding wordt aangeboden door middel van het in contact te zijn met dieren, natuur en andere activiteiten. Daarnaast sta ik achter de christelijke visie van Grip, en ervaar ik in de korte tijd werkzaam te zijn bij deze mooie organisatie, dat Grip een plek is waar ikzelf en anderen tot rust komen.
In het verleden ben ik ook in de zorg- en onderwijs sector werkzaam geweest. Ondanks dat ik in deze sectoren ook met veel plezier heb gewerkt, miste ik altijd een stukje van het sociale aspect en het aanbieden van (persoonlijke)hulp en begeleiding. Juist dit is wat het voor mij iedere keer weer zo bijzonder maakt om mijn werk uit te voeren. In mijn vrije tijd ben ik jaren lang actief geweest in het trainen van paarden en heb ik me veel begeven rondom het boerderijleven. Ik vind het mooi om mijn passies bij Grip met elkaar te kunnen combineren. Dit maakt dat ik voor stichting Grip heb gekozen.”

Marit

Marit

Hallo allemaal, mijn naam is Marit Stronkhorst, 22 jaar. Ik doe de opleiding social work en zit nu in het 4e jaar. Ik heb voor grip gekozen omdat de werkwijze mij heel erg aanspreekt. Lekker bezig zijn samen met de deelnemers in de natuur en met dieren vind ik echt geweldig. Ik heb zin in de komende periode en kijk uit naar alles wat ik bij grip ga meemaken en leren. Groetjes Marit

Madelein

Madelein

Mijn naam is Madelein. Ik studeer Social Work aan Windesheim in Zwolle (3e jaar). Ik wilde graag bij grip stagelopen omdat de manier van hulp verlenen met dieren bij mij een glimlach op het gezicht tovert. Ik heb zelf vroeger altijd veel paardgereden. Hoewel ik er al weer een paar jaar uit ben merk ik dat ik het echt heerlijk vind om weer in de buurt van dieren te zijn. Ik heb thuis een kat (Kakaschi Sensei, ‘vogelverschrikker’) en een hond genaamd Bleu. Daar zorg ik samen met mijn verloofde voor. Ook heb ik een aantal hobby’s zoals lezen en Airsoft. Die laatste komt voort uit mijn werk bij Fundustry 🙂

Kyra (volgt nog)

Nancy (volgt nog)