Judit

Judit

Mijn naam is Judit Zijlstra-Paulides. Mijn relatie met Grip is eigenlijk best bijzonder. Toen ik 15 jaar was wilde ik een zorginstelling opzetten die kinderen en jongeren zou helpen met behulp van paarden. Een jaar later viel er een tijdschrift op de mat met een artikel over Grip. Denk je even origineel te zijn… 12 jaar later ben ik er gaan werken! Buiten het inzetten van paarden vind ik het ook heel leuk en goed om honden in te zetten tijdens de begeleiding. Het is heel waardevol om praktisch iedere dag te zien dat deelnemers dankzij de dieren (eindelijk) een stuk ontspanning voelen, troost ervaren en/of plezier beleven.

Jan B

Jan

Ik ben Jan Bus en werk nu ruim 10 jaar voor Grip. Vanuit niets is Grip gegroeid naar een volwassen organisatie en daar hoort natuurlijk ook een technische dienst bij, of liever daar hoort ook een klusjesman bij. Grip is een prachtige plaats omdat we jonge mensen zien groeien en genieten. Ik doe zelf technische dingen met mijn groepjes, o.a. met computers en andere elektronische apparaten. Altijd weer bijzonder om te zien hoe de jongeren daar van genieten.

Egbert

Egbert

Bij Grip regel ik alles wat met groenbeheer en dieren te maken heeft. Natuurlijk wordt ik hierbij geholpen door mijn collega’s. Het werk is enorm divers: het ene moment geeft ik woonbegeleiding, dan ben ik bomen aan het zagen in het bos en een volgend moment begeleid ik een groepje jongeren. Erg afwisselend dus!

Annemiek

Annemiek

Ik ben Annemiek van der Heiden. Ik ben getrouwd met een lieve man en we hebben samen drie kinderen. Ik werk al een hele tijd bij Grip. Ooit ben ik als eerste stagiaire begonnen, en zoals je ziet nooit meer weggegaan. Ik ervaar Grip elke dag nog als een bijzondere plek waar ik mezelf kan zijn en mag genieten van de mooie mensen die hier komen. Binnen Grip begeleid ik kinderen en jongeren aan de hand van paarden of creatieve activiteiten.

DSC01329 (2)

Paul

Hallo, mijn naam is Paul. Vanaf 2006 ben ik al betrokken bij Grip. Ik ben begeleider en regel ook alle zaken omtrent de vakantieactiviteiten. Het contact met de jongeren in de natuurlijke omgeving geven mij energie. Ik ben sportief en houd van: mountainbiken, voetballen, skelteren en paardrijden. Ik ben in voor een grap, maar ook voor een goed gesprek.

alicia

Alicia

Mijn naam is Alicia Boer – Kragt. Ik woon in Wapenveld samen met mijn man Rob. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met natuur en dier. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in het bos voor een wandeling of rijd ik paard. Door mijn achtergrond, opleiding en praktijkervaring heb ik geleerd hoeveel natuur en dier kunnen bieden binnen de begeleiding. Mijn passie ligt dan ook in het werken met mens, natuur en dier. Als stagiaire heb ik Grip op je Leven leren kennen als een warme, christelijke organisatie. Een organisatie waarbij de zorg voor de deelnemer nog voorop staat en waar er een onderling gevoel van gelijkwaardigheid heerst. Een organisatie die mij niet meer heeft los gelaten en waar ik nu deel van uit mag maken als begeleider. Ik geloof dat ieder mens uniek is en zijn of haar kwaliteiten heeft. We mogen allemaal leren van elkaar!

Jarco

Jarco

Ik ben Jarco Gulden, medewerker bij Grip. Ik  begeleid kinderen en volwassenen bij allerlei activiteiten: techniek (sleutelen aan auto’s, trekkers, fietsen), bosbouw, agrarische werkzaamheden, mountainbiken, voetbal, tafeltennis, paarden activiteiten, etc. Naast het begeleiden ben ik bij Grip bezig  met het onderhoud van alle voertuigen en allerlei vervoersklussen. Ik werk graag met mensen, natuur en techniek.

Joyce

Joyce

Mijn naam is Joyce Vlieger en ik woon in Elburg. Ik woon daar met mijn man Erik, twee zoontjes en onze bruine labrador. Van jongs af aan ben ik veel met natuur en dieren bezig geweest en mijn interesse lag dan voornamelijk bij  paarden. Toen ik met de opleiding Pedagogiek bezig was bleef die combinatie, pedagogiek met dieren, mijn droom. Bij Grip heb ik dus mijn droombaan gevonden! Als zorgcoördinator en stagebegeleider wil ik mij graag inzetten in het leveren van goede zorg.

Ab

Ab

Samen met mijn vrouw en Johan en Jaike ben ik medeoprichter van Grip. Ik heb een tijdje de administratie gedaan, maar inmiddels ben ik terug gekeerd binnen de begeleiding. Hier ligt mijn passie. Ik begeleid zowel kinderen als tieners en (jong)volwassenen binnen naschoolse begeleiding en dagbesteding.

DSC01079 (1)

Mirjam

Ik ben Mirjam van Millingen-Oost en werk sinds de zomer van 2016 als invalkracht bij Grip. Na 15 jaar kinderboerderijenwerk ben ik een lerarenopleiding in het groen (Stoas) gaan volgen. De richting Groen, zorg en onderwijs kan ik goed combineren met mijn werk bij Grip. Naast mijn invalwerk ga ik komende periode stagelopen en mij verder verdiepen in hulpverlening en paarden. Naast studeren en werken breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn gezin. Ik ben gek op gezelschapsspellen, klussen in de tuin en kan enorm genieten van een knapperend houtvuur, waarop ik de lekkerste maaltijden bereid.

Lianne

Lianne

Hallo, mijn naam is Lianne Sikkens en ik woon in Zuidveld, Drenthe. In 2014 ben ik als stagiaire bij Grip gekomen omdat ik mijn hobby (paardrijden) graag wilde combineren met het werken met kinderen. Grip bood hierin een mooie kans. Na mijn stage heb ik 3 jaar als vrijwilligster bij Grip gewerkt. Nu, met mijn diploma HBO Pedagogiek op zak, ben ik bij Grip werkzaam als persoonlijk begeleider van zowel kinderen als tieners. Ik geniet ontzettend van het werken met de kinderen en de paarden in de buitenlucht, en vind het heerlijk om hen samen te zien ontdekken en groeien. Rust en ontspanning zijn voor mij belangrijke pijlers binnen de begeleiding, van waaruit kinderen zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien.

Myrthe

Myrthe

Mijn naam is Myrthe Kamphuis en ik woon in Amersfoort. Ik ben een paar jaar geleden bij Grip stagiaire geweest, daarna een jaar vrijwilliger en nu ben ik dus medewerker! Ik heb Grip altijd een hele mooie en leuke plek gevonden en ik vind het daarom nu ook ontzettend leuk om hier te mogen werken. Dit was echt een droom van mij! Ik heb de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan en ik vind het dus erg leuk om met mensen te mogen werken. Verder geniet ik ook ontzettend veel van de dieren van Grip en ik hou van de afwisseling die ik heb in mijn werk.